top of page

WERKWIJZE

//  Ik wil een veilige ruimte creëren waar we een ontmoeting tussen onszelf en het mysterie (onze hogere realiteit) kunnen realiseren. Voor mij is deze heilige ontmoeting volledig geworteld in iets groters dan ons allemaal. Door ieders toewijding, liefde, moed, gevoeligheid en het ritueel stellen we ons open voor deze hogere realiteit. Samen dragen we het ritueel in een cirkel van toewijding en liefde, vertrouwend op wat mag ontvouwen. Ik geloof in de schoonheid van echtheid, kwetsbaarheid en mens-zijn. Dit werk wordt gedragen in een setting waar alles welkom is. Waar we elkaar aanmoedigen te zijn zoals we zijn. 'Gek' bestaat niet.

En humor, ruimte en (zelf) reflectie zijn belangrijk.-

 

 

 


Op basis van het hierboven genoemde fundament vindt de Vision Quest plaats.

Op een Vision Quest zullen er een of twee gidsen zijn. De Vision Quest heeft het originele kader van een overgangsrite. We zetten tevens onze eigen ervaring en wijsheid om in rituelen ten dienst van de Vision Quest. Dat wat wij hebben gezien en gevoeld in onze eigen queeste en onze eigen ervaringen met mystiek zijn een bron voor dit werk. Vanuit die innerlijke plek vormen we een volledige overgangsrite.

 

Daarnaast willen we het belang vermelden van het feit dat dit een overgangsrite is in de moderne tijd. De wereld waarin we leven vandaag is anders en we zullen daar verbinding mee maken.

 

We begeleiden en dragen het ritueel tijdens het gehele proces. We zingen voor jou, we bidden voor jou, we dansen voor jou tijdens jouw Vision Quest. Maar deze diepe zoektocht is van jou. Jij bent degene die de toegang tot je schaduw kan vinden en de poort naar nieuw leven. Wij vertrouwen op het ritueel en op jouw potentieel om dit te doen.

 

We nodigen je uit om ruimte te geven aan wat je voelt en om aandachtig te luisteren. Als dit de juiste plaats en tijd is om de Vision Quest te betreden zijn wij vereerd deze reis met je te maken. Als je voelt dat het niet het juiste moment of plek is, respecteer en eer dat! 

 

We doen dit werk omdat we geloven in dit ritueel en de waarheid die het bevat. We hebben zijn kracht gevoeld om ons leven, ons zelf en anderen te transformeren.

Er rest ons niet meer dan deze waarheid te leven en te delen.

BASIS VAN DE VISION QUEST

Vision Quest Portugal

​​'In oneself lies the whole world
and if you know how to
look and learn,

the door is there
and the key is in your hand.

Nobody on earth can give you
either the key or the door to open.
Except yourself.' 

(Jiddu Krishnamurti)

 

 

bottom of page